Tevredenheidsscore: 4.9
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Goede kwaliteit en top service!

Beoordelingen

Webshop » Natuurlijke verzorging » Celtic Care Paw Wax 80GR

Celtic Care Paw Wax 80GR

PWBX3 Celtic Care Paw Wax 80GR

€ 12,95

Beschikbaar - Voorraad: 2

Productgegevens

Celtic Care Paw Wax kan het hele jaar door worden gebruikt om de poten zacht en in topconditie te houden!
Onze pootwas helpt scheuren te voorkomen, maakt de kussentjes soepeler in de zomer en kan zelfs helpen om 'sneeuwballen' tussen de tenen in de winter te voorkomen. Breng de pootwas gewoon regelmatig aan en ontdek het zelf! Maar houd er rekening mee dat pootwas de pads NIET beschermt tegen hete oppervlakken zoals asfalt.

Celtic Care Paw Wax is gemaakt met biologische ingrediënten van menselijke kwaliteit en is 100% veilig, zelfs als uw huisdier eraan likt. We gebruiken geen essentiële oliën die een reactie bij uw huisdier kunnen veroorzaken, in plaats daarvan doordrenken we biologische oliën met calendula vanwege zijn antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen en weegbree vanwege zijn wondgenezende en samentrekkende eigenschappen om een ​​was te creëren die gemakkelijk te verwijderen is. toepassen en bevordert de natuurlijke genezing. Onze Paw Wax kan ook worden gebruikt om neuzen te verzachten, insectenbeten te verlichten en schaafwonden te verzachten.
Als je klaar bent met de was, kunnen de blikken worden gerecycled of 'upcycled' om kleine lekkernijen mee te nemen - inclusief sterk ruikende of vettige lekkernijen die niet gemakkelijk in een zak kunnen worden meegenomen. Ook is het een fijne bak om Celtic Connection trainingssnoepjes mee te nemen als je samen gaat wandelen of trainen.


Bijenwas Paw Wax - Ingrediënten: Weegbree doordrenkt met biologische hennepolie, met Calendula doordrenkte biologische arganolie, Virgin sheaboter, bijenwas
Webshop gemaakt met EasyWebshop